Què fem

 

Des del 1994 la Ciutat dels Gats ha construït i dirigit dos refugis amb més de 400 gats. En aquests refugis els hem alimentat, els hem prestat les cures necessàries i hem desenvolupat diverses campanyes d’adopcions.

Així i durant tot aquest temps, ens hem encarregat de rescatar més de 3.000 gats i esterilitzar-los. A més, la Ciutat dels Gats ha promogut la formació de més de 140 colònies distribuïdes per diverses localitats del territori català.
Tot i ser una entitat animalista especialitzada en gats, un dels fundadors, Lluís Vidal s’ha encarregat de recollir aproximadament uns 4.500 gossos de 26 municipis del Vallès i Maresme i entregar-los a la protectora SPAM de Mataró.

De les moltes accions que hem fet fins ara, destaquem:

• Estreta col·laboració amb Progat de Barcelona.
• Rescatar els 15 gats de l’àrea de servei del túnel del Cadí, en greu perill.
• Rescatar els 70 gats de la plaça de toros les Arenes, avui centre comercial.
• Reclamat pels Bombers de Barcelona pel rescat de 2 gats, molt difícils, dintre d’un tub d’un solar a Joan Güell de Barcelona.
• Rescatar uns 300 gats per l’Ajuntament de Barcelona.
• Guanyar durant 3 anys seguits el concurs de la Diputació de Barcelona, per recollir i esterilitzar els 200 gats de les seves instal·lacions a Barcelona i Santa Coloma.

Actualment col·laborem amb l’Ajuntament de Sant Cugat i l’EMD de Valldoreix en campanyes d’identificació, esterilització i formació de colònies de gats del carrer.

Prestem ajuda als gats abandonats i que viuen al carrer.

Ciutat dels gats